DBS Maaitechniek

Zoek een product

Vul in onderstaand veld het aantal vierkante meters in en bekijk de resultaten

Honda Tuinmachines

Welkom bij de Honda Grasmaaierspecialist van de gooi en vechtstreken .

DBS Maaitechniek bv is gespecialiseerd in elektrische- en benzinegrasmaaiers van Honda. Wij leveren door heel Nederland. Nieuw en gebruikt. Wij onderhouden alle machines zelf met een team van specialisten. Uw aankoop is dus altijd direct klaar voor gebruik en voorzien van een garantietermijn. Ook voor alle onderdelen en benodigde spullen bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle Honda benzinegrasmaaiers worden aangedreven door krachtige 4-taktmotoren, voorzien van de modernste technologie. Dankzij hun uitgekiende carburatortechnologie blijven ze maar liefst 43% onder de CARB*-norm, de strengste emissienorm ter wereld.

Dit sterke hart is niet het enige punt waarmee een Honda grasmaaier zich onderscheidt. Alle componenten zijn van de eerste tot en met de laatste schroef op elkaar afgestemd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
De voordelen voor de gebruiker liggen voor de hand. De samenwerking tussen motor en maaimechanisme zorgt voor een perfect maairesultaat. Het design van de grasmaaier garandeert een optimaal bedieningsgemak en een hoogwaardige ergonomie. Daarbij komen nog de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en lange levensduur die elke Honda grasmaaier tot een waar technisch meesterwerk maken.