DBS Maaitechniek

Zoek een product

Vul in onderstaand veld het aantal vierkante meters in en bekijk de resultaten

Zekerheid bij uw aankoop

Zekerheid bij uw aankoop;

dbsmaaitechniek.nl leverd altijd de producten compleet met een duidelijke nederlandse montage en gebruikershandleiding.

De producten worden altijd geleverd met alle benodigde artikelen om direct na aanschaf aan de slag te kunnen gaan. Dus zaken als bijvoorbeeld motorolie,  ed

worden standaard meegeleverd. Alleen de brandstof kunnen wij niet leveren omdat wij dit niet mogen versturen.

Mocht u toch hulp of advies nodig hebben dan kunt u ons ten alle tijden raadplegen zodat wij u op een gepaste manier kunnen helpen.

Ook beschikken wij over een compleet uitgeruste werkplaats .Alles wat wij verkopen kunnen wij ook repareren !!

www.dbsmaaitechniek.nl is een onderdeel van Dbsmaaitechniek BV Cannenburgerweg  65 1244RH     Ankeveen   www.dbsmaaitechniek.nl

 

Alle producten die wij voeren kunt u ook in onze showroom in Ankeveen  komen bekijken ! !


PERSBERICHT

's Graveland 5 oktober 2007

mkbOK keurmerk uitgereikt aan www.detuinmachine.nl

's Graveland – 5 oktober 2007 is het mkbOK keurmerk voor MKB winkels en bedrijven in Nederland aan de heer DJ van Schijndel van www.detuinmachine.nl uitgereikt.

Het bedrijf Dbsmaaitechniek BV en haar website hebben het keurmerk op basis van de mkbOK keurmerkcode verkregen. Als keurmerkhouder in de Tuinmachine branche is hiermede het recht verkregen het herkenbare logo van het mkbOK keurmerk te voeren.

Kwaliteit, service en bereikbaarheid van MKB winkels en bedrijven worden nu extra door het mkbOK keurmerk bewaakt. Het keurmerk staat tevens voor ‘weten met wie u zaken doet’. Voor bonafide MKB winkels en bedrijven in Nederland een goede mogelijkheid om zich te onderscheiden.

Stichting MKB en Internet, initiatiefneemster van het mkbOK keurmerk, is van mening dat keurmerken en waarborgen een grote toegevoegde waarde aan een veilig internet geven. De Stichting stimuleert daarnaast het zakendoen met het midden- en kleinbedrijf en op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau.

Uitgebreide informatie van mkbOK is op www.mkbOK.nl en www.StichtingMKBenInternet.nl te vinden.

mkbOK is: weten met wie u zaken doet.